dissabte, 17 de novembre del 2012

I AMB TOTS VOSALTRES...

...EL BERENAR DE LA TARDOR!

El divendres vam passar una vesprada molt divertida!

En primer lloc, quan els xiquets se'n van anar a dinar (a casa o al menjador) les mestres d'Infantil ens vam organitzar per a preparar-ho tot per a la vesprada. Ja teníem el passadís decorat amb dibuixos d'esquirols, caragols, fruits carnosos i secs, bolets...que vam fer entre totes les classes, només ens quedava parar les taules. 














Vam decidir diferenciar els aliments per fruits secs, carnosos i plats elaborats. Mireu quina bona pinta tenia tot!






A les tres vam entrar a classe per a relaxar-nos una miqueta perquè amb la emoció de la festa estavem un poc nerviosos i després vam començar a parlar sobre tot el que tastaríem. 



Al acabar ja vam eixir al passadís i vam fer un recorregut totes les classes per tots els aliments abans de començar a menjar-los. D'aquesta manera podríem veure'ls tots i saber qué menjaríem. Ací estem esperant que ens toque...




A continuació, classe per classe vam agafar el nostre gotet taronja i el vam plenar d'aliments propis de la tardor. Ens va agradar tot moltíssim! Estava tot boníssim!




I per últim, vam eixir al pati per a continuar la festa uns minutets abans de l'hora d'anar a casa per a gaudir del cap de setmana.




Abans de finalitzar aquesta entrada vull agrair-vos, a totes les famílies, la vostra col·laboració. Us vau implicar moltíssim, així que MOLTES GRÀCIES. Sense la vostra ajuda no hauríem pogut organitzar aquest berenar tan diferent i enriquidor per als xiquets. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada