dimecres, 28 de novembre del 2012

Hui va d'artistes...

Aquesta entrada va dedicada a vosaltres, les famílies, que amb el vostre esforç esteu aconseguint que la motivació dels xiquets pels gats siga cada dia més gran. Que cada vegada tinguen més ganes d'aprendre coses sobre ells. 

Tots els dies porten alguna coseta nova. De vegades és un conte, unes altres un peluix o un mural fet amb l'ajuda de la família, un dibuix...i també han portat treballs manuals fets amb la màxima dedicació. Hui dedique aquesta entrada a mostrar-vos les últimes creacions que han mostrat els meus alumnes als seus companys de classe.

Amb tots vosaltres...:


Ací tenim una marieta, un gat i una girafa que van fer Iván i la seua mami, i...sabeu amb què van fer el cos dels animals? Síii! L'heu endevinat! És una nou! Molt original, veritat? A tots ens va agradar moltíssim!


Aquests gatets els va fer Héctor amb l'ajuda de la seua mami i també de la iaia. Primer tenim dos gatets creats amb el rotllo de papel higiènic i al costat un gat molt peludet i suau fet amb llana, no li falta cap detall! Ens agrada també molt jugar amb ells! 






Els amics han posat per a la foto al blog, volien ensenyar-vos el treball ells mateixos. Què vos sembla? Tinc o no tinc artistes a la meua classe? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada