dimecres, 23 de gener del 2013

I ara a pel...COS HUMÀ!

Hola a tots i a totes!

Com ja sabeu, hem acabat de treballar el projecte dels GATS i les GATES. Ja sabem tantes coses...! És per això, que ara hem triat tots els alumnes del cicle d'Educació Infantil un nou projecte per a aquest segon trimestre. 

El primer que vam fer va ser pensar cada classe sobre quines coses volia aprendre, després de tots els temes triats ens vam quedar amb els tres més interessants i les sis classes d'Infantil vam eixir a posar un gomet en el tema que més ens agradava. 


Els gats i gates de la meua classe vam posar gomets d'estels platejades i per majoria volíem saber coses dels dinosauris però, en general, quan vam eixir tots al passadís per tal de fer el recompte final, vam comprovar que havia guanyat el COS HUMÀ. I estem molt contents igualment, també ens agrada molt aquest tema i ja hem dit que potser, quan acabem amb aquest projecte, treballarem els dinosauris perquè només li va faltar un gomet per a ser el projecte triat. 


Ara ja sabeu que estarem encantats de rebre tota la informació que tingueu per casa, o totes aquelles coses que penseu que podran ser interessants per a aprendre-les. 

Ànim i gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada