dimecres, 30 de gener del 2013

Cosetes per aprendre del COS HUMÀ

Ja està en funcionament el nostre nou projecte i estem aprenent moltíssimes coses, i moltes d'eixes coses són gràcies a les famílies que ens estan ajudant a fer el nostre raconet del COS HUMÀ cada vegada més gran. 

Ací teniu una mostra de tots els contes, figuretes, murals i manualitats que ja tenim a la nostra classe.








 I a més a més, també la mare d'altra companya ens va fer una presentació powerpoint molt xula dels cinc sentits i ens va ensenyar una cançó.

Encara podeu portar tot el que vullgueu, nosaltres estem començant el projecte així que estem oberts a aprendre tot el que pugueu ensenyar-nos del cos humà. 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

dimecres, 23 de gener del 2013

I ara a pel...COS HUMÀ!

Hola a tots i a totes!

Com ja sabeu, hem acabat de treballar el projecte dels GATS i les GATES. Ja sabem tantes coses...! És per això, que ara hem triat tots els alumnes del cicle d'Educació Infantil un nou projecte per a aquest segon trimestre. 

El primer que vam fer va ser pensar cada classe sobre quines coses volia aprendre, després de tots els temes triats ens vam quedar amb els tres més interessants i les sis classes d'Infantil vam eixir a posar un gomet en el tema que més ens agradava. 


Els gats i gates de la meua classe vam posar gomets d'estels platejades i per majoria volíem saber coses dels dinosauris però, en general, quan vam eixir tots al passadís per tal de fer el recompte final, vam comprovar que havia guanyat el COS HUMÀ. I estem molt contents igualment, també ens agrada molt aquest tema i ja hem dit que potser, quan acabem amb aquest projecte, treballarem els dinosauris perquè només li va faltar un gomet per a ser el projecte triat. 


Ara ja sabeu que estarem encantats de rebre tota la informació que tingueu per casa, o totes aquelles coses que penseu que podran ser interessants per a aprendre-les. 

Ànim i gràcies!

dijous, 17 de gener del 2013

Vesprada de joguets i somriures

Hola famílies!

El divendres passat vam tenir un dia molt especial. Per la vesprada vam celebrar el dia del Joguet i ens va agradar moltíssim poder jugar amb els nostres joguets i compartir-los amb els nostres amics. 

Primer vam seure a l'assemblea i vam explicar el que havíem portat, com es jugava i qui ens l'havia regalat. 


En acabar de contar tots el nostre joguet, vam seure per equips i vam començar a jugar mentre escoltàvem música. 

Al començament cadascú amb el seu i després, cada vegada que la música es parava havíem de posar-nos les mans al cap i canviar d'equip. D'aquesta manera vam poder jugar amb tot i gaudir dels nostres amics. 







Vam tindre molta cura amb totes les joguines i per això la senyo va estar molt contenta. 

Gràcies per la total participació, sense ella aquestes activitats no serien possibles. 

Besets, 

Edisa.

dimecres, 9 de gener del 2013

Gatets i gatetes...

Hola famílies!

Ja hem començat un nou trimestre. Acabem de tornar de vacances i estem més majors. A classe continuem aprenent més coses dels gats i les gates. Ja ens queden poquetes coses per afegir al nostre projecte. Però, de moment, aquesta setmana hem fet la nostra carasa de gat i vam estar molt bonics

Ací teniu la prova: 









Alguna vegada havíeu vist uns gats més preciosos? Jo no...