dimecres, 28 de novembre del 2012

Hui va d'artistes...

Aquesta entrada va dedicada a vosaltres, les famílies, que amb el vostre esforç esteu aconseguint que la motivació dels xiquets pels gats siga cada dia més gran. Que cada vegada tinguen més ganes d'aprendre coses sobre ells. 

Tots els dies porten alguna coseta nova. De vegades és un conte, unes altres un peluix o un mural fet amb l'ajuda de la família, un dibuix...i també han portat treballs manuals fets amb la màxima dedicació. Hui dedique aquesta entrada a mostrar-vos les últimes creacions que han mostrat els meus alumnes als seus companys de classe.

Amb tots vosaltres...:


Ací tenim una marieta, un gat i una girafa que van fer Iván i la seua mami, i...sabeu amb què van fer el cos dels animals? Síii! L'heu endevinat! És una nou! Molt original, veritat? A tots ens va agradar moltíssim!


Aquests gatets els va fer Héctor amb l'ajuda de la seua mami i també de la iaia. Primer tenim dos gatets creats amb el rotllo de papel higiènic i al costat un gat molt peludet i suau fet amb llana, no li falta cap detall! Ens agrada també molt jugar amb ells! 






Els amics han posat per a la foto al blog, volien ensenyar-vos el treball ells mateixos. Què vos sembla? Tinc o no tinc artistes a la meua classe? 

dissabte, 24 de novembre del 2012

Quan ve el temps de menjar castanyes...

Quina il·lusió veure a tots els gatets de la classe convertits en preciosos i precioses castanyers/eres! 


Ahir per la vesprada vam tornar a passar una estoneta inoblidable. 

Primer, a classe vam repartir els nostres cucurutxos i bitllets a cada xiquet, vam explicar com havíem de menjar-nos les castanyes quan les tinguérem a la nostra disposició i ens vam anar cap al menjador del col·le. 




Una vegada allí vam veure el conte de la castanyera que ens va explicar la senyo Soraya. I per fi van arribar les Castanyeres! Li vam cantar la seua cançó i ens van vendre les castanyes. Moltes gràcies! Estaven boníssimes! 











Ens vam portar de requetexumet! Cada dia es nota que som uns gats i unes gates més grans...

dissabte, 17 de novembre del 2012

I AMB TOTS VOSALTRES...

...EL BERENAR DE LA TARDOR!

El divendres vam passar una vesprada molt divertida!

En primer lloc, quan els xiquets se'n van anar a dinar (a casa o al menjador) les mestres d'Infantil ens vam organitzar per a preparar-ho tot per a la vesprada. Ja teníem el passadís decorat amb dibuixos d'esquirols, caragols, fruits carnosos i secs, bolets...que vam fer entre totes les classes, només ens quedava parar les taules. 














Vam decidir diferenciar els aliments per fruits secs, carnosos i plats elaborats. Mireu quina bona pinta tenia tot!






A les tres vam entrar a classe per a relaxar-nos una miqueta perquè amb la emoció de la festa estavem un poc nerviosos i després vam començar a parlar sobre tot el que tastaríem. 



Al acabar ja vam eixir al passadís i vam fer un recorregut totes les classes per tots els aliments abans de començar a menjar-los. D'aquesta manera podríem veure'ls tots i saber qué menjaríem. Ací estem esperant que ens toque...




A continuació, classe per classe vam agafar el nostre gotet taronja i el vam plenar d'aliments propis de la tardor. Ens va agradar tot moltíssim! Estava tot boníssim!




I per últim, vam eixir al pati per a continuar la festa uns minutets abans de l'hora d'anar a casa per a gaudir del cap de setmana.




Abans de finalitzar aquesta entrada vull agrair-vos, a totes les famílies, la vostra col·laboració. Us vau implicar moltíssim, així que MOLTES GRÀCIES. Sense la vostra ajuda no hauríem pogut organitzar aquest berenar tan diferent i enriquidor per als xiquets. 

dijous, 8 de novembre del 2012

Mireu, mireu...

Hola a tots i a totes!!

Torne per ací després d'alguns dies per a ensenyar-vos que la nostra classe dels gats i les gates ja va agafant una miqueta de forma. 

Mireu, ací estem tots els amics a la nostra porta de la classe:

Estem molt contents amb el resultat. Ens podeu veure amb el nostre gat gran i les petjades que hem anat deixant al seu voltant. 

També volia agrair-vos la vostra ajuda fonamental per a aprendre moltes més coses d'aquests animalets. 

Mireu quantes coses tenim i encara podeu portar tot el que vulgueu!




Ja hem llegit molts contes, hem rebut murals xulísims d'alguns gatets de la classe i amb el nostre projecte continuem aprenent. 

Moltes gràcies per tot! Estem tenint molta cura amb tot, promés!

Edisa.